Oferta

Cennik cateringu polowego

Minimalne zamówienie które realizujemy obejmuje co najmniej 150 porcji jednego z dań z kuchni polowej lub grilla. Cennik ma charakter informacyjny, proponujemy również inne dania o charakterze polowym. Doskonałym uzupełnieniem imprezy polowej może myć ognisko z pieczeniem kiełbasek oraz chleb ze smalcem. Organizujemy serwis kawowy. Do każdego dania serwujemy stosowne dodatki: pieczywo, sosy, ogórki itp.. Do podanych cen należy doliczyć 8% podatku VAT. Koszt transportu oraz obsługi imprez trwających powyżej dwóch godzin ustalany jest indywidualnie.

Danie
Cena netto za 150 porcji
Grochówka
2 250 zł
Żurek
2 100 zł
Fasolka po bretońsku
2 400 zł
Bigos
2 400 zł
Kiełbasa z grilla
2 550 zł
Rodzaj sprzętu
Koszt wynajęcia netto
Namiot ekspresowy 3x6m
250 zł
Stół + 2 ławki ( kpl. bawarski)
50 zł
Stół fi 115 ( 6 osobowy)
30 zł
Stolik koktajlowy fi 70 wysoki
30 zł
Krzesło bankietowe tapicerowane
10 zł
Warnik do kawy lub wody
50 zł
Podgrzewacz do potraw
50 zł

Wynajem sprzętu piknikowego i cateringowego

Do realizacji imprez plenerowych proponujemy wynajęcie sprzętu piknikowego, przedstawiamy przykładowy cennik wypożyczenia. Cena transportu i montażu ustalana jest indywidualnie. Do podanych cen należy doliczyć 23% podatku VAT lub 8 % VAT w przypadku, gdy sprzęt jest niezbędny do realizacji usługi cateringowej. Sprawdż pozostały, dostępny sprzęt na namiotbankietowy.pl