Oferta
Cennik cateringu polowego
Minimalne zamówienie które realizujemy obejmuje co najmniej 150 porcji jednego z dań z kuchni polowej lub grilla. Cennik ma charakter informacyjny, proponujemy również inne dania o charakterze polowym. Doskonałym uzupełnieniem imprezy polowej może myć ognisko z pieczeniem kiełbasek oraz chleb ze smalcem. Organizujemy serwis kawowy. Do każdego dania serwujemy stosowne dodatki: pieczywo, sosy, ogórki itp.. Do podanych cen należy doliczyć 8% podatku VAT. Koszt transportu oraz obsługi imprez trwających powyżej dwóch godzin ustalany jest indywidualnie.
Danie | Cena netto za 150 porcji |
Grochówka | 2 250 zł |
Żurek | 2 100 zł |
Fasolka po bretońsku | 2 400 zł |
Bigos | 2 400 zł |
Kiełbasa z grilla | 2 550 zł |
Rodzaj sprzętu | Koszt wynajęcia netto |
Namiot ekspresowy 3x6m | 250 zł |
Stół + 2 ławki ( kpl. bawarski) | 50 zł |
Stół fi 115 ( 6 osobowy) | 30 zł |
Stolik koktajlowy fi 70 wysoki | 30 zł |
Krzesło bankietowe tapicerowane | 10 zł |
Warnik do kawy lub wody | 50 zł |
Podgrzewacz do potraw | 50 zł |
Wynajem sprzętu piknikowego i cateringowego
Do realizacji imprez plenerowych proponujemy wynajęcie sprzętu piknikowego, przedstawiamy przykładowy cennik wypożyczenia. Cena transportu i montażu ustalana jest indywidualnie. Do podanych cen należy doliczyć 23% podatku VAT lub 8 % VAT w przypadku, gdy sprzęt jest niezbędny do realizacji usługi cateringowej. Sprawdż pozostały, dostępny sprzęt na namiotbankietowy.pl